Madkultur

Vil du lave mad sammen med mig?

Så skynd dig at melde dig til begynderkurset i grøn mad, som begynder i næste uge og hvor der stadig er plads til flere! Du kan klikke på sætningen her, så kommer du direkte ind på FOF’s hjemmeside hvor du kan tilmelde dig. Det bliver fem tirsdage aftener med inspiration til en velsmagende og sund vegetarisk hverdag, og også til de mere festlige stunder. Vi laver ‘comfort food’, hurtig mad og mad der imponerer. For eksempel har jeg planer om at vi en af aftenerne skal lave to forskellige sundere chokolade mousser, med to overraskende men hemmelige ingredienser. Kurset går også mere i dybden med tofu, hvordan man bruger det og hvordan man kan tilberede det så det virkeligt smager af noget. Og så skal vi lave vi saftige vegebøffer, til en lækker og velsmagende burger. 

Salater der virkeligt mætter er også på programmet.

Salat

Ligesom der også bliver plads til at lave lidt næringsrigt men utroligt lækkert morgenmad.

Morgenmad

Kurset starter den 23. september 18.00 og foregår centralt i København, nemlig på Nyboder Skole der ligger mindre end 500 meter fra Østerport Station. Hvis du er veganer eller for eksempel ikke kan tåle mælkeprodukter er kurset også oplagt for dig, da jeg nemt kan medbringe alternativer de få gange vi bruger (økologiske) æg og/eller mælkeprodukter.

SES VI? 🙂

Namaste…

Relateret indhold

3 kommentarer

 • Besvar
  Anne
  22. september 2014 at 16:45

  Det lyder ellers godt. Hvis jeg havde boet lidt tættere på, ville jeg da nok gerne være med en gang. 🙂 Måske en gang i 17-18, hvis du stadig laver kurser til den tid. 😉

  Lige et helt andet spørgsmål, som jeg tænkte du lige er rette at stille: Kan du anbefale en (god) yogamåtte til rimelige penge (jeg tænker 0-350 kr.)?

  • Besvar
   Mia
   23. september 2014 at 10:05

   Som i 2017/18? Hehe… 😉 Hvis jeg får mine drømme opfyldt så har jeg mit eget sted med et super fedt undervisningskøkken og tilhørende have, der skal bugne af grøntsager, bær og frugter. 😀 Så det håber jeg at jeg gør!

   Jeg må indrømme at jeg ikke er den helt rette når det kommer til yogamåtter under 350 kr. Min allerførste kostede ikke ret meget, men det er heller ikke en jeg vil anbefale andre at købe. Men den her: http://www.ren-velvaereshop.dk/sport-fitness-147/yoga-310/yogamaatte-596/eco-yoga-maatte-creme-5676.html – som jeg bruger som reservemåtte nu, og den her: http://www.myyoga.dk/my_equipment.php, som jeg har i grøn og bruger og ELSKER for tiden, kan jeg klart anbefale. De er begge meget skridsikre, forholdsvis tykke og bare helt igennem rare at bruge. Jade Yoga er klart min favorit. 🙂

   God tirsdag Anne!

   Mvh Mia

 • Besvar
  Anne
  25. september 2014 at 18:02

  Jeps – jeg regner med at flytte til KBH i forbindelse med studie til den tid. 🙂
  Det lyder som en skøn vision. Der er intet (OK – få ting, vel nok 😉 ) bedre end egen have fuld af lækre (grønt-)sager. 😀

  Mange tak for svar. Jamen, så må jeg vist lige hive lidt flere sedler op ad lommen. Men det er helt okay, hvis kvaliteten så også er i orden, som du jo beskriver, den er. 🙂
  Jeg har også set nogle til 3.000 kr. eller deromkring, men det er vist lige i overkanten – under alle omstændigheder til mit behov. 🙂

  God dag til dig også. 😉

 • Skriv en kommentar

  Tilmeld dig nyhedsmailen
  Så får du besked når der er nyt