Madkultur

Vinderen af den kogebogen ‘Green Kitchen Stories’ er fundet!

STORT tillykke til Camilla som blev den heldige vinder af den lodtrækning jeg lavede blandt alle jer der havde kommenteret på indlægget med konkurrencen.

Camilla skrev:

Uh, det er svært… Må man nævne to?
Jeg tror min yndlings må være The Sprouted Kitchen – a tastier take on whole foods. Gennem den har jeg prøvet en masse nye retter og kombinationer af – og så er opskrifterne overraskende nemme at gå til, så jeg får mod på at prøve at lave endnu mere fra kogebogen. Det synes jeg er en ret god (og sjælden) egenskab ved en kogebog.
På en skarp anden plads kommer Nikolaj Kirks Grønt Grundkøkken. Den er lækker at bladre i og få inspiration fra. Jeg bruger den især som en god grundkogebog – skal jeg f.eks. lave en tærtebund, så følger jeg altid Nikolajs opskrift.

Det har været en fornøjelse at høre om hvor I finder inspiration og jeg kan afsløre at min ønskeliste over kogebøger er blevet endnu længere efter at have læst alle jeres kommentarer. 😉

Jeg har kontaktet Camilla som snart modtager kogebogen.

Rigtig god onsdag til alle der kigger forbi! 🙂

 

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Tilmeld dig nyhedsmailen
Så får du besked når der er nyt