Ikke kategoriseret

Vinderen af kaffebog og kaffebønner fra The Coffee Collective er fundet!

Så er vinderen af den giveaway jeg afholdt, fordi jeg fejrede at jeg havde skrevet blogindlæg nummer 200, fundet. Jeg brugte random.org til at trække lod og det var Anne der var den heldige!

Anne skrev:

“Uhm. Min mor arbejdede i flere år i en kaffe- (og te-/delikatesse-) forretning, hvor de selv ristede bønnerne. Som mindre syntes jeg, der duftede mærkeligt, men det ændrede sig – måske da jeg lærte, eller rettere fik øjnene op for, kaffe.
I dag synes jeg, der dufter skønt. For ja, vi køber selvfølgelig stadig kaffe i samme forretning i dag – indimellem. 🙂

Jeg vil gerne dele en kop kaffe med min mor; hun elsker kaffe, og hun har altid været der for mig, så jeg tænker, at en kop kaffe er en måde at sige tak på. Tak for at hun er lige netop den, hun er, og tak for at have lært mig at drikke kaffe. ;)”

Stort tillykke til Anne! Jeg har sendt Anne en e-mail og glæder mig til at høre fra hende. 

Det har været en stor fornøjelse at læse alle de fine kommentarer der er kommet på indlægget. Jeg elsker selv at nyde en god kop kaffe sammen med mennesker jeg holder af, og kan se at jeg bestemt ikke er den eneste. 😉

Vandt du ikke denne gang, men har du fået lyst til at prøve The Coffee Collectives kaffebønner kan du købe dem i deres tre kaffebarer, i Torvehallerne København, på Jægersborggade 10 på Nørrebro eller Godthåbsvej 34B på Frederiksberg. På Godthåbsvej kan du hver den første fredag i måneden komme på gratis rundvisning som slutter med en spændende kaffesmagning, ligesom de hver onsdag klokken 9.00 har åben cupping. Du kan selvfølgelige smage deres egne bønner i kaffedrikke, lavet af meget dygtige baristaer, på alle deres kaffebarer. Og du kan købe deres geniale kaffebog, hvis du gerne vil dykke endnu dybere ned i kaffens verden.

Namaste!

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Tilmeld dig nyhedsmailen
Så får du besked når der er nyt