Madkultur

Vinderen af kogebogs konkurrencen er fundet!

Først og fremmest skal der lyde en stor tak til alle jer fjorten kvinder der har deltaget i konkurrencen. Det er dejligt at se at der er interesse for vegetarmad på skrift og i billedform, og jeg er meget glad for at I læser med herinde. Til at finde vinderen har jeg brugt hjemme siden RANDOM.org.

Deltagerne har fået nummer fra et og op, alt efter hvornår de skrev den adgangsgivende kommentar. 🙂

Random-vinder

Det er mig derfor en fornøjelse at kunne afsløre at Nada Louise Cay, som var den ottende til at skrive en kommentar (og som forresten har madbloggen La Cucina Nada) har vundet kogebogen Vegetarisk Vellyst!

Hun skrev:

Vinderen

 

Jeg har kontaktet Nada Louise Cay og håber at hun siger ja til at dele en opskrift på indiske pakoras med rørt chilisauce her på bloggen i den nærmeste fremtid. 🙂 Jeg håber hun får rigtig meget glæde af kogebogen.

Det her bliver bestemt ikke den sidste konkurrence jeg afholder. Jeg har en i tankerne, hvor præmien er i den spiselige ende af skalaen.

Rigtig god mandag og uge!

Namaste.

 

Relateret indhold

1 kommentar

 • Besvar
  Nada Louise Cay
  11. februar 2013 at 18:13

  Jamen altså hvor skønt – tusind tak!

  Har sendt dig en mail, og glæder mig til at se resultatet 🙂

 • Skriv en kommentar

  Tilmeld dig nyhedsmailen
  Så får du besked når der er nyt