Madkultur

Vinderen af konkurrencen om et gavekort til FireflyGarden er fundet!

Jeg har netop trukket lod mellem alle jer der har deltaget i konkurrencen om en valgfri 3-retters menu for 2 personer, på veganske FireflyGarden. Den heldige blev Monica som skrev: Jeg ville nok vælge chokolade moussen da jeg tit laver den selv derhjemme men kunne godt bruge noget inspiration. Og så tror jeg også de laver den bedre end mig. 😀 Ville så gerne på firefly og smage de lækre, himmelske, rå og veganske lækkerier . 🙂

Stort tillykke til Monica, som jeg har kontaktet der til formiddag. Jeg håber det bliver en god oplevelse for dig og den heldige du vælger at tage med.

MANGE tak til alle jer der deltog, det er jo helt overvældende at så mange havde lyst til at deltage og at så mange læser med herinde. 🙂

Jeg er rigtigt i sommerferie-stemning, så der bliver sovet længe og daset en masse. Men der kommer dog snart en ny giveaway/konkurrence her på bloggen, på noget virkeligt lækkert spiseligt, og der kommer også lidt om mine oplevelser i London. Andet tør jeg ikke love lige nu. 😉 Jeg skal afsted med kæresten i næste uge og glæder mig rigtig meget! Det er første gang jeg rammer britisk jord og jeg glæder mig til at spise en masse dejlig mad.

Namaste!

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Tilmeld dig nyhedsmailen
Så får du besked når der er nyt