Hverdagsglimt

Søndag den 12. juni har jeg workshop om måltidssalater i smukke Sorø!

I starten af år 2015 var jeg på kursus i iværksætteri. Eller faktisk nærmere i, hvordan man brænder igennem som iværksætter. På kurset mødte jeg mange stærke, seje og visionære mennesker og én af dem var Mette. Hun og hendes mand havde planer om at åbne en kaffebar på Sorø station, direkte i de gamle stationslokaler, sådan en kaffebar der skulle skille sig ud fra rækken af togstations-7-eleven’er, med fokus på økologi, hjemmebag og rigtig god kaffe. Og at brænde igennem gjorde hun! Planerne blev nemlig ret hurtigt ført ud i livet og i dag ejer og driver hun sammen med manden kaffebaren Skotte & Stentoft.

Livø

Nu er jeg så i den priviligerede situation at Mette i løbet af kurset tilbød at ligge lokaler til virkeliggørelsen af en af mine mange idéer, så for nogle måneder tilbage lagde vi planer over en af Skotte & Stentoft’s gode kopper kaffe. Vi glæder os MEGET til at byde velkommen til et par timer med inspiration til nemme, mættende og nærende måltidsalater, i den noget så fine kaffebar. Vi koger forskellige linser, ris og korn, tilbereder og snitter årstidens grønsager, og pisker og blender dressinger, og rister nødder og kerner – alt sammen i økologiske kvalitet. Alle der deltager får et WECK glas med sig hjem, fyldt med deres unikke måltidsalat, og jeg kommer også til at snakke både ernæring, grundsmage, madglæde og sikkert også  økologi. Du kan læse mere på workshoppens Facebook event ved at klikke på denne sætning.

Sushi_salat4

Prisen er 325,00 kr og adressen er Skotte & Stentoft, Stationspladen 1, Sorø. Skriv til skottestentoft@gmail.com eller mød op i kaffebaren for tilmelding. Din plads er sikret når du har overført beløbet til MobilePay 22 47 32 78. Husk at skrive “planter” i kommentarfeltet. Kaffebaren ligger bogstaveligt talt lige der hvor toget stopper. Før eller efter workshoppen ville det forresten være oplagt at gå en tur i en skov som ligger nogle få hundrede meter fra Sorø station. Det gjorde jeg sidst jeg kiggede forbi kaffebaren og det var vidunderligt!

Ses vi? 🙂

Namaste!

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Tilmeld dig nyhedsmailen
Så får du besked når der er nyt